BetWay – безопасна, сигурна и удобна за потребителя платформа за залози

Търсенето на забавно решение за нуждите от казино игри и спортни залагания приключва тук с представянето на Бетуей ревю – безопасна, сигурна и удобна за потребителя онлайн игрална платформа, забавляваща чрез широка гама от онлайн игри и залагане на любими спортни дисциплини.

В раздела „Спортове” на сайта към момента може да се намерят точно 26 вида спорт, което включва не само футбол, тенис, баскетбол, ръгби, голф, крикет, конни състезания, но и още много други предложения. След регистрация в betway.bg може да се залага на спортно събитие по избор на играещия, при това с най‑актуалните коефициенти, с единичен или комбиниран залог.

В допълнение към широка селекция от спортове и лиги за залагания, Бетуей предлага също така и залагания на живо, с постоянно променящи се според развоя на събитията коефициенти. Последните зависят от разнородни фактори, като играчът може да прави собствени прогнози, при това с по-голям контрол върху залозите си.

Разделът „Виртуален” също е сред ефектните и особено динамични предложения на букмейкъра и предлага общо 7 изцяло компютърно генерирани спортни събития, а именно: футбол, колоездене, конни състезания, моторни състезания, надбягвания с хрътки, спидуей и тротинг. Те се предават на живо в изцяло анимиран вид, с продължителност, фиксирана на точно 3 минути, като крайният им резултат се решава изцяло от добре познатия генератор на произволни числа. Маркетите и при тях варират, а за коефициентите им може със сигурност да се каже, че са на едно впечатляващо ниво.

В раздела „е-спортове” пък маниаците на тема компютърни игри може да намерят добавени всички топ глобални турнири, при това само на клик разстояние. Сред тях са популярните CS:GO (Counter Strike: Global Offensive), Dota 2, Rocket League Championships, Rainbow Six Pro League, Starcraft 2 Take Penthouse Party, League of Legends World Champions. За всяко едно от събитията може да се залага на редица пазари, а видовете залози, налични в сайта, са единичен, комбо, система и тийзър.

Полезните функции в сайта на Бетуей са функцията за спиране на залог „Кеш аут”, налична за залози от единични селекции и за множествени залози. Налична е освен това и функцията Bet Builder, позволяваща компилиране на различни предложения, свързани само с една среща.