Сезам, букмейкърът за хазартни игри и онлайн залози, определено има какво да предложи на спортните фенове с десетките си заредени дисциплини, достъпни за пре-мач и залози на живо, както и с огромния си брой ежегодни събития, с които платформата среща играещите. Вижте ревюто на Сезам.

В „Спорт” секцията на основното меню на сайта sesame, освен най‑престижни топ лиги, активни и предстоящи мачове, постоянно присъстват за игра и 31 видове спорт с национални и международни първенства, покриващи популярни и по‑нестандартни вкусове. Избирането на селекции с маркиране на коефициентите им ги зарежда в електронния фиш, като видът на залога може да е единичен, множествен или система, а позволеният максимален брой селекции във фиш е 30.

Налични са голям брой атрактивни пазари и щедри коефициенти, чиито стойности са над средните и заслужено са обект на интерес сред играещите. Разнообразието от предлагани маркети не важи единствено за абсолютния фаворит футболът, при който за едно събитие може да се залага на десетки пазари, но и за останалите активни дисциплини. Избраните по подразбиране коефициенти са десетичните, които обаче лесно може да се преобразуват в дробни или в американски.

В „На живо” секцията букмейкърът позволява на най-смелите измежду играещите да поставят залози и за протичащи в момента двубои, с наличните за тях пазари и динамични коефициенти, отговарящи на случващото се на терена. За улеснение на играещите може да се използват футболната статистика и лайв тракерът, даващи полезно инфо за хода на срещите.

Във „Виртуални” може да се избира измежду няколко компютърно създадени симулации на реални спортове, чийто краен резултат се определя от софтуер. Налични за игра тук са: няколко футболни първенства, баскетбол, тенис и бейзбол. Действието се развива в рамките само на няколко минути, като най-акцентните и важни моменти от срещите може да се следят чрез лайв стрийм.

Букмейкърът е интегрирал в платформата си няколко заслужаващи внимание функции, достъпни за всеки: пълен и частичен „Кеш аут” (позволяващи затварянето на цял залог или само на определена част от него, преди приключването на спортното събитие), както и Bet Builder (функция в секция „Спорт”, налична за „Футбол” и „Баскетбол НБА”), чрез която регистриран играч сам създава залога си, избирайки няколко пазара от дадена среща. Както и игри на казино.