SportingWin – категории спорт и спортни събития по целия свят

Онлайн букмейкърът СпортингУин е добре известно име в индустрията за казино игри и спортни залагания. Брандът е регистрирана търговска марка на „Ес Би Ентъртейнмънт” ООД и от 2022 г. вече е официално лицензиран и у нас. Букмейкърът обещава по 40 000+ събития ежемесечно и залагания 24/7 на 50+ категории спорт и спортни събития по целия свят, големи и второстепенни лиги, купи и турнири с едни от най-добрите коефициенти в бранша изобщо.

„Спорт” секцията е запазена територия за прогнози на разнообразни спортни дисциплини, стандартни и недотам популярни, и спортни събития, с класически и алтернативни маркети и с доста привлекателни и конкурентни коефициенти към тях. Броят на предлаганите спортове с отделни турнири, държави и първенства, е впечатляващ, а този на пазарите при водещи събития от най-обичаните спортове достига десетки. Залозите биват единични, многократни, система и верига, а наличните видове коефициенти в сайта са американски, десетични, индо и др.

„Залози на живо” разделът също е обособен в отделна секция и се отнася до спортове с текущи или предстоящи лайв срещи, с всички налични маркети с динамично променящи се коефициенти към тях, с подробна статистика и виртуално поле, представящо ключови моменти от развитието на срещите.

СпортингУин е помислил и за феновете на електронните спортове, зареждайки в платформата си задоволителен брой компютърни игри, които не са обособена дисциплина, а фигурират като отделни спортове. Има опция за Създай залог.

Друга опция за забавление са залозите на компютърно генерирани спортни ивенти, траещи по няколко минути, чийто краен резултат зависи изцяло от генератор на случайни числа. Пазарите и коефициентите им обаче са като тези при спортните дисциплини.

Електронният талон за залози в сайта се появява при избор на конкретен пазар, придружен от инфо за събитието, избрания маркет със съответния коефициент и възможната печалба след въвеждане на сумата на залога и потвърждаването ѝ. Има и опция за бърз залог, чрез която въведена конкретна сума се запазва и може да се прилага занапред при избор на пазари.

Предимство на букмейкъра е и опцията за затваряне на залог „Кеш аут”, активна за определени маркети. В случай че срещата не се развива според очакванията на играещия, опцията може да му помогне да не загуби целия си залог.