Челси – Нюкасъл

Начало: 25.08.2012 от 17:30 ч. / Англия, Висша лига
Гостите ще гледат да продължат доброто си представяне на „Стамфорд Бридж” в последно време, като си тръгнат с положителен резултат от сблъсъка с европейските шампиони.
Възпитаниците на Алън Пардю не са губили нито една от последните си четири визити в западен Лондон, като последното поражение на „сините” пред собствената им публика бе именно от тима на „свраките”.
Челси в момента оглавяват временно таблицата във Висшата лига, след като записаха две победи съответно с 2:0 като гост на Уигън и последвала домакинска победа с 4:2 над Рединг в сряда. Редица онлайн залаганиясочат, че домакините отново ще се поздравят с успех.
Новото попълнение в тима на „сините” Еден Азар до този момент има пет асистенции за първите два мача от новия сезон.
Защитата на Челси все още не е сработила добре, след като за последните си четири мача те са допуснали осем гола, включително три срещу Брайтън и Албион, и два на собствен терен срещу Рединг.
Нюкасъл нямат загуба в последните си четири гостувания в западен Лондон, след като два от мачовете са завършили наравно, а останалите два с победа за възпитаниците на Пардю в мачове за шампионата и за купата.
За последните си 11 мача навън, „свраките” за спечелили пет и са загубили останалите шест сблъсъка.
Домакините направиха едва две смени в мача си от средата на седмицата, докато Нюкасъл смениха цели 10 играча, след като само Сисе участва и в двата мача – срещу Тотнъм и Атромитос. Повечето футболнизалози в bet365 за този мачса на страната на домакините.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *