Уигън – Арсенал

Евентуална победа на „артилеристите” може да им осигури третото място във Висшата лига, докато „латиките” се нуждаят поне от точка за да излязат от зоната на изпадане.
От началото на сезона Уигън са спечелили само един от 11 мача, в който са допуснали първи гол във своята врата.
Защитата на домакините се намира в много лоша форма напоследък, след като за последните си седем мача от Висшата лига са допуснали поне два гола.
Възпитаниците на Роберто Мартинез са спечелили само два от осемнадесет мача в Премиършип, изиграни в последния месец от годината.
Арсенал от друга страна са се представили отлично в последните си четири мача като гост на Уигън във всички турнири, след като са отбелязали поне два гола във вратата на своя противник. Повечето футболни залагания отново вещаят успехза гостите.
Възпитаниците на Арсен Венгер обаче не се намират в най-добрата си форма напоследък, след като спечелили едва две от последните си седем срещи във всички турнири.
Френският стратег вероятно отново ще заложи на Томас Фермален, който е успял да се разпише във всеко едно от последните си три участия, в срещи от Висшата лига срещу тима на „латиките”.
Очаквайте още актуални футболни прогнози, резултати и промоции на спорт в САЩ.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *