Реал Мадрид – Хетафе

Лос Бланкос” ще гледат да удължат серията си от 21 мача без загуба на „Сантиаго Бернабеу” в двубоите от Примера Дивисион.
Възпитаниците на Жозе Моуриньо ще търсят разплата за загубата при гостуването на Хетафе в края на август миналата година.
Те се намират в отлична форма напоследък, след като нямат загуба в последните си шест мача във всички турнири и дори в четири от тези срещи не са допуснали гол във своята врата.
Белият балет” определено играе уверено пред собствена публика, след като не е опитвал вкуса на поражението в последните си 21 мача за шампионата у дома. Очаква се Виланова отново да заложи на своя голмайсторКристиано Роналдо.
Защитата на гостите ще трябва да внимава за изявите на голмайстора на мадридчани Кристиано Роналдо, който им е отбелязал цели осем гола в последните шест преки сблъсъка между двата отбора.
Хетафе от друга страна не се намират в най-добрата си форма, след като нямат нито една победа за последните си осем мача във всички турнири.
Лос Бланкос” определено не са най-удобният съперник за възпитаниците на Луис Гарсия, защото гостите имат седем загуби от последните осем преки срещи между двата испански гранда.
Освен това Хетафе игрят слабо като гост и са загубили последните си три мача далеч от „Колисеум Алфонсо Перес”, с десет допуснати гола във своята врата. Повечето футболни прогнози в bet365 за този сблъсъкотново са на страната на домакините.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *