Селтик – Ювентус

Домакините са спечелили 21 от последните си 23 мача в Шампионска лига на стадион „Селтик Парк” в Глазгол и ще гледат отново да вземат трите точки при посрещането на италианските шампиони във вторник вечер.
Възпитаниците на Нийл Ленън ще трябва да победят лидера в Серия А, ако искат да се наредят сред последните осем в най-комерсиалният европейски клубен турнир.
Всяка една от четирите изиграни срещи между тези два отбора е завършила с успех за отбора домакин, като последните два мача са били изключително резултатни, с 12 отбелязани гола.
Селтик никога не са достигали по-далеч от осминафиналната фаза на този престижен турнир, откакто той бе преименуван в Шампионска лига.
Келтите” са били победени само на два пъти в последните си 23 домакински мача в престижния турнир, като и две поражения идват от класния тим на Барселона.
Ювентус е един то четирите отбора в настоящия сезон на Шампионска лига, който остава непобеден, заедно с тимовете на Шалке 04, Борусия Дортмунд и Малага.
Старата госпожа” разполага с изключително добра защита, след като в груповата фаза на турнира е допуснала едва четири гола във своята врата. Повечето футболни залози в bet365 са на странатана гостите.
Гостите ще пътуват без контузените Джорджио Чиелини, Никалъс Бентнер и Симоне Пепе.
За домакините под въпрос са Гьоргиус Самарас и Емилио Изагуире.
Трудно е да се даде ясна прогноза за мачовев тази напреднала фаза на Шампионска лига.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *