Аякс – Барселона

Отслабеният отбор на „каталунците” може да сложи край на своята серия без загуба при гостуването си в Амстердам.
Гостите се намират в добра форма, но ще трябва да се справят без двама от ключовите си играчи Лионел Меси и Виктор Валдес, които са контузени, а Алексис Санчес е наказан.
Рекордът на „Блауграна” от 20 мача без загуба през този сезон ще бъде поставен на изпитание в сблъсъка от гупа Н на Шамионска лига срещу Аякс.
Барса нямат загуба от идването на новият старши-треньор Херардо Мартино, а в предстоящият мач имат нужда само от точка за да си осигурят първото място в групата и участие в осминафиналите на най-комерсиалният евро турнир.
Гостите се представят много убедително в Примера Дивисион, след като в края на изминалата седмица разгромиха Гранада с 4:0. Повечето футболни залагания сочат гостите за фаворити в този мач.
Последният мач, играл се между двата отбора на „Камп Ноу” през септември завърши с убедителна победа от 4:0 в полза на „каталунците”, като тогава Меси отбеляза хеттрик.
До този момент Аякс има четири точки от четири мача и могат да се изкачат до второто място в групата, ако постигнат успех срещу именития си съперник. В случай на загуба обаче могат да бъдат елиминирани, ако Милан в същото време победи Селтик. Повечето залагания са на страната на испанските шампиони.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *