Зенит – Атлетико Мадрид

Възпитаниците на Лучиано Спалети не успяха да спечелят нито един от последните си два домакински мача от група G на стадион „Петровски”, но имат нужда от трите точки в предстоящия сблъсък, ако искат да запазят шансовете си за класиране във фазата на елиминациите живи.
В случай на победа руснаците могат да се нарядят сред последните 16 в Шампионска лига, след като Порто не успяха да победят у дома Австрия Виена.
Въпреки това, задачата на домакините няма да е никак лесна, след като Атлетико са един от двата отбора, които до този момент са взели пълният брой точки от четирите мача в груповата фаза.
Последният двубой между двата тима, който се игра в Испания, завърши при резулат 3:1 в полза на мадридчани. Повечето футболни залагания отново са на страната на гостите.
Руснаците играят силно у дома в мачовете си от Шампионска лига, след като нямат загубата в последните шест срещи, но все още чакат своята първа победа в престижната надпревара.
Зенит се представят добре срещу испански отбори на местният „Петровски”, след като имат само една загуба за последните седем мача.
Атлетико от своя страна играят много силно като гост. Те са спечелили последните си две гостувания в Европа, а освен това имат само една загуба в мачовете си навън през този сезон във всички турнири. Много залагания за предстоящия сблъсъкса на страната на мадридчани.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *