ПСЖ – Олимпик Марсилия

ПСЖ показват добри резултати в евро турнирите, благодарение на отличната форма на тяхната звезда Златан Ибрахимович, но в неделя ще се изправят срещу тим, който няма загуба в последните си пет мача и се бори за местата, даващи право на участие в Шампионска лига.
Лоран Блан има шанса да изведе своя тим до втора победа над бившия си клуб Олимпик Марсилия в един сезон от Лига 1, за първи път от 11 години насам.
Водачите във френския шампионат ще излязат на терена този уикенд в отлична форма, след като са загубили само един от последните си 12 мача след зимната пауза.
В последният мач между двата отбора на „Стад Велодром”, ПСЖ успяха да обърнат резултата с човек по-малко и да спечелят гостуването си с 2:1. Много прогнози и футбол промоции са на страната на домакините за предстоящия мач.
Олимпик ще гледат на всяка цена да си върнат за унизителната загуба пред собствена публика, която бе първата им от 2008 година насам, но това ще бъде много трудна задача, след като те не са вземали трите точки в последните шест сблъсъка между двата отбора.
Домакините може да бъдат поставени под известно напрежение, след като техният преследвач Монако има шанса да стопи преднината им до две точки.
Това обаче ще стане трудно като се има предвид формата на техния звезден нападател Златан Ибрахимович и факта, че са пропуснали да се разпишат в противниковата врата само веднъж за целия сезон в Лига 1. Очаквайте още актуални прогнози за големите евро турнири и залози за А група.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *