Саутхямптън – Ливърпул: прогноза „2“

В сряда един срещу друг излизат отборите на Саутхямптън и Ливърпул в директна елиминация за турнира Кепитъл 1 Къп (Купа на Англия). Мачът можете да гледате пряко по Diema Sport, Diema Sport HD и на livestream от тук от 24:45 (българско време).

Отборът на Ливърпул е в сериозен подем след назначаването на Юрген Клоп. Самата атмосфера в клуба е различна и играчите излизат за всеки мач с огромно желание и заряд за победа. Особено като гост Ливърпул има убедителни победи над Челси с 3:1 и Манчестър Сити с 4:1. В Лига Европа също може да се похвали с успех над силния отбор на Рубин Казан с 1:0.

Турнира за Купата на Англия е и най-сериозния шанс на Клоп да започне престоя си на Анфилд с трофей. Очакваме отборът да подходи много сериозно към турнира и да гони победа в този мач.

Саутхямптън са на другия полюс като след успешния минал сезон – този определено не са в най-добрата си форма. Отборът е на десета позиция в серия от две поредни загуби. Последния им домакински мач срещу Стоук Сити беше загубен с резултат 0:1.

Нашата прогноза е победа за Ливърпул:

1) залог „2“ : Бетфеър Борса (2,86)бет365 (2,8)Маратонбет (2,86)

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *