Хърватия – Исландия: прогноза „1“

Хърватия посреща Исландия в събота от 19:00. Това е мач от четвъртия квалификационен кръг на група „I“ на Световното първенство в Русия 2018.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Хърватия заема първото място с актив от 7 точки и голова разлика 8:1. Представянето на отбора на Евро 2016 в груповата фаза бе впечатляващо, като победиха Испания, Турция и завършиха наравно с Чехия. Въпреки по-доброта си игра, те загубиха на  осминафинал от Португалия в добавеното време. Безспорен факт е, че футболистите на Хърватия са от световна класа, особено в халфовата линия, като са спечелили 13 от последните си 15 домакинства.

Исландия е също със 7 точки, но по слаба голова разлика 6:3. Отборът играе добър футбол, което е постижение, като се има предвид размера на нацията. Те успяха да отстранят Англия на Евро 2016 и отпаднаха от Франция с резултат 5:2. В гостуванията си отбора има сериозни проблеми в защита, като са загубили 7 от последните 10 срещи и са допуснали цели 21 гола.

Хърватия има впечатляващите 35 попадения в последните 9 двубоя вкъщи, а изглежда че Исландия се представя добре само в Рейкявик. Очакваме високорезултатна среща и победа за домакините.

1) бет365:   1,44
4) bwin: 1,42

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *