Атлетико Мадрид – Реал Мадрид: прогноза „под 2,5“

Атлетико Мадрид посреща Реал Мадрид на Естадио Висенте Калдерон в събота от 21:45. Мачът е от дванадесетия кръг на испанската Ла Лига.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Срещата между тези два отбора е една от най-честите в европейския футбол през последните години, защото играят както в местното първенство, така и в почти всички европейски състезания.

Атлетико Мадрид е на 4та позиция с 21 точки след 11 изиграни двубоя. Вкъщи, отборът не е побеждаван в послендите 22 мача. Осемнадесет от тях са спечелени, а другите четири са завършили наравно. Въпреки че „Дюшекчиите“ са фаворит според букмейкърите, те допускат повече от един гол на среща, което е нетипично за тях.

От друга страна Реал Мадрид заема 1то място в Ла Лига с актив от 27 точки. Белият Балет е непобеден в 20 последователни срещи във всички състезания и както изглежда всичко върви по план за Зинедин Зидан.

Последните 5 двубоя са завършили с под 2,5 гола, като нито един от тях не е спечелен с повече от един гол разлика. В интерес на истината почти нищо не се е променило в двата отбора от последната среща в Милано за финала на Шампионската лига през май. Очакваме равностойна и предпазлива игра и от двата отбора на този етап от сезона.

1) бет365:   1,80

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *