Борусия Мьонхенгладбах – Манчестър Сити: прогноза „2“

Борусия Мьонхенгладбах приема Манчестър Сити на Борусия Парк във сряда от 21:45. Това е петия мач от груповата фаза на Шампионска Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Гладбах заема 3то място с 4 точки след четири изиграни мача. Изглежда че времето им в Шампионска Лига изтича, което не е голяма изненада, като се има предвид класата на отборите в група „С“. От друга страна отбора трябва да се представи добре, ако иска да продължи в турнира Лига Европа, защото Селтик са само на 2 точки зад тях. Борусия заема незавидното 13то място в местното първенство, като не са успели да спечелят нито един двубой от последните 6 ( 2 равенства и 4 загуби).

Манчестър Сити е на 2ра позиция с актив от 7 точки, две зад лидера Барселона. Победа в тази среща ще осигури място в елиминационната фаза за гостите. В английската Висша лига, отборът победи Кристъл Палас с 2-1. Още със завръщането си Яя Туре се отблагодари на Гуардиола, като отбеляза и двата гола. Те са само на 1 точка зад лидера Челси и имат сериозни шансове да спечелят титлата тази година.

Манчестър Сити разполагат с много по-добър състав, а Серхио Агуеро е в невероятна форма. Предишният сблъсък на Етихад завърши с разгромна победа за „Небесно сините“ с 4-0. Очакваме оше една победа за гостите с по-малка разлика.

1) бет365:   1,75

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *