Дженоа – Ювентус: прогноза „2“

Дженоа посреща Ювентус на Луиджи Ферарис в неделя от 16:00. Мачът е от четиринадесетия кръг на Италианската серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук


Дженоа заема 12то място с актив от 16 точки. Отборът се представя добре вкъщи, като това се дължи най-вече на добрата работа в защита. Те допускат едва по 0,5 гола средно на мач пред собствена публика, което ще затрудни гостите. В този двубой няма да вземе участие основният реализатор на Дженоа, Леонардо Паволети, заради контузия.

Ювентус от друга страна имаха успешна седмица. Шампионът на Италия увеличи преднината си в серия А след поредната победа и си осигури място на осминафиналите в Шампионската Лига. Отборът е на 1во място с 33 точки, четири повече от втория Милан и мач по-малко. Черно-белите със сигурност ще се опитат да възстановят преднината от 7 точки и да увеличат победната си серия.

Като се има предвид, че основните реализатори и на двата отбора са контузени и факта, че 
Ювентус бележи и допуска по-малко голове в гостуванията си, срещата най-вероятно ще е нискорезултатна. Все пак очакваме минимална победа за по-добрият от двата отбора и под 2,5 гола.

1) бет365:   1,66

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *