Ливърпул – Уест Хем Юнайтед: прогноза „1/1“

Ливърпул посреща Уест Хем Юнайтед на Анфийлд в неделя от 18:30. Мачът е от петнадесетия кръг на Английската висша лига и ще бъде предаван директно по Диема спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Ливърпул заема 3то място с актив от 30 точки след четиринадесет изиграни срещи. Отборът загуби последния си двубой срещу Борнемут с 4-3, като на два пъти пропиляваха преднина от по 2 гола. Това поражение сложи край на отлична серия от 15 мача, дванадесет спечелени и три завършили наравно. Повечето от провалите на „Червените“ са в гостуванията им, докато пред собствена публика имат почти безупречна статистика. Седем победи и едно равенство от осем мача и отбелязани 23 гола, като са допуснали само 5.

От друга страна Уест Хем е на 18то място с 12 точки (в зоната на изпадащите). „Чуковете“ бяха разгромени от Арсенал вкъщи с 5-1, а преди това Манчестър Юнайтед ги победи с 4-1. Представянето им в гостуванията изглежда дори по-лошо, защото имат само една победа от седем срещи и са допуснали цели 15 гола, което несъмнено е добра новина за нападателите на Ливърпул.

Победата за домакините е почти сигурна, особено след изненадващото поражение от Борнемут.
Очакваме лесна победа за Ливърпул и един резултатен двубой.

1) бет365:   1,72

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *