Евертън – Арсенал: прогноза „2“

Евертън посреща Арсенал на Гудисън Парк във вторник от 21:45. Мачът е от шестнадесетия кръг на Английската висша лига и ще бъде предаван директно по Диема спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Евертън заема 9то място с актив от 20 точки след четиринадесет изиграни срещи. Отборът не успя да прекрати серията си без победа в неделя срещу Уотфорд, като това поражение с 3-2 я увеличи на пет. „Карамелите“ са спечелили само един от последните си 11 двубоя, като са загубили шест от тях. Представянето им вкъщи е по-добро за момента, но не са се сблъсквали с нито един отбор от по-силните отбори.
Арсенал е на 2ра позиция с 34 точки. Отборът доста лесно спечели съботния си мач срещу Стоук Сити с 3-1 за да има в актива си четири победи в последните пет мача във всички турнири. „Артилеристите“ се представят отлично в гостуванията си, като имат пет победи и две равенства и са отбелязали 18 гола.
Евертън е тръден за побеждаване вкъщи, но добрата формата на Арсенал и шанса да се изравнят с лидерите в класирането няма да бъде пропилян. Очакваме победа за гостите и двата отбора да отбележат.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *