Монако – Олимпик Лион: прогноза „над 2,5“

Монако посреща Олимпик Лион на стадион Стад Луи II в неделя от 21:45. Мачът е от осемнадесетия кръг на френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Диема спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Монако заема 2по място с актив от 39 точки след 17 изиграни срещи. Сезонът за домакините изглежда доста обещаващ, като са спечелили шест от последните осем двубоя и са отбелязали 30 гола през този период. Червено-белите победиха Рен за купата на Лигата със 7-0 през седмицата и също така ще играят срещу Манчестър Сити в Шампионска лига.
Вкъщи Монако има седем победи и едно равенство, като са успели да се разпишат цели 31 пъти.

Лион е на 5та позиция с 28 точки. Отборът също се представя на ниво, като записа 3 поредни победи в гостуванията си за първенство и са отбелязали общо 9 гола в тези срещи. Завръщането на Александр Лаказет след контузия определено помага на отбора в атакуващ план и дава надежда на гостите, че могат да вземат точки от двубоя.

Мачът няма да е лесен за нито един от двата тима, но Монако ще играят пред собствена публика и изглежда, че са по-добрият отбор за момента. Очакваме победа за домакините и над 2,5 гола.

1) бет365:   1,61

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *