Манчестър Сити – Тотнъм: прогноза „над 2,5“

Манчестър Сити  посреща Тотнъм на Етихад Стедиъм в събота от 19:30. Мачът е от двадесет и втория кръг на Английската висша лига и ще бъде предаван директно по Диема спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Манчестър Сити заема 5то място с актив от 42 точки след двадесет и една изиграни срещи. Отбора загуби последната си среща с 4:0 от Евертън, като сега са на цели 10 точки от временния лидер Челси. „Гражданите“ са с четири победи и четири загуби в последните осем двубоя в Английската висша лига, като шест от тях са завъряили с над 2,5 гола. Вкъщи момчетата на Гуардиола са отбелязали поне по 2 гола в последните три мача.
Тотнъм от друга страна е на 2ра позиция с 45 точки. Отбора се намира в много добра форма, като има шест поредни победи в първенството, като последната бе с 4:0 срещу Уест Бромич Албиън на Уайт Харт Лейн и Хари Кейн наниза хеттрик. Пет от тях са с над 2,5 гола и „Шпорите“ са отбелязали поне по 2 гола.

И двата отбора играят атакуващ и зрелищен футбол и ще могат да разчитат на най-доброто, с което разполагат. Очакваме победа за Тотнъм и над 2,5 гола в двубоя.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *