Ливърпул – Саутхамптън: прогноза „1“

Ливърпул посреща Саутхамптън на Анфийлд в сряда от 22:00. Мачът е втория полуфинален сблъсък за Купата на Лигата в Англия, като първата среща преди две седмици на стадиона на Саутхамптън  – Сейнт Мерис Стейдиъм завърши с победа на „Светците“ с 1:0. Двубоя ще бъде предавана директно по Диема спорт .
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Ливърпул имат спад в сжошта форма, като са спечелили едва една среща от последните шест във всички турнири. Последния двубой вкъщи срещу Суонзи завърши с поражение 3:2 и това е първата загуба на Анфийлд от година насам.
Все пак момчетата на Юрген Клоп
Напоследък Саутхамптън се представя по-добре от своя опонент. Те са записали две победи и една загуба в последните три мача във всички турнири. Проблема за отбора е, че в гостуванията си изобщо не са убедителни, а и потенциалната липса на Върджил Ван Дайк, съчетана с другите контузии, които измъчват тима ще окаже сериозно влияние.

Ливърпул определено е по-силния отбор и пред собствена публика ще се опита да се реваншира за загубата през уикенда. Очакваме победа за „Мърсисайдци“ и един резултатен двубой.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *