Байер Леверкузен – Борусия Мьонхенгладбах: прогноза „1“

Байер Леверкузен приема Борусия Мьонхенгладбах на Байарена в събота от 19:30. Това е мач от осемнадесетия кръг на Германската Първа Бундеслига и ще бъде предаван директно по Евроспорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Байер Леверкузен заема 8мо място с актив от 24 точки след седемнадесет изиграни срещи. Отбора направи стъпка в правилната посока в последния двубой срещу Херта Берлин, като спечели пред собствена публика с 3:1. Байер трябва да продължи победната си серия ако иска отново да участва в евротурнирите. Рогер Шмит най-накрая няма проблеми с контузени футболисти и сега атаката на тима определено е по-внушителна.

Борусия Мьонхенгладбах е на 14та позиция със 17 точки. Новия треньор – Дитер Хекинг направи разочароващо нулево равенство срещу последния в класирането тим на Дармщад 98. Отбора играе трудно като гост и има две равества и шест загуби през този сезон. В тези срещи са отбелязали едва 3 гола и са допуснали 18.

Четири от последните пет двубоя са завъряшили с над 2.5 гола и едва ли този ще бъде по-различен. Очакваме Байер Леверкузен да победи пред собствена публика и да увеличи негативната серия на Борусия Мьонхенгладбах.

1) бет365:   1,85

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *