Ливърпул – Арсенал: прогноза „над 2.5“

Ливърпул посреща Арсенал на стадион Анфийлд в събота от 19:30. Мачът е от двадесет и седмия кръг на Английската висша лига и ще бъде предаван директно по Диема спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Ливърпул заема 5то място с актив от 49 точки след двадесет и шест изиграни срещи. Отбора се представя колебливо, като загуби последния си сблъсък срещу Лестър с 3:1 на Кинг Пауър Стейдиъм. Въпреки слабата си игра, вкъщи имат осем победи, три равенства и само една загуба през сезона, като са отбелязали 31 гола. Разликата между втория и петия е четири точки и „червените“ ще се опитат да се върнат на победния път и да се изкачат с няколко позиции.

Арсенал са на 4та позиция с 50 точки. Отбора е доста резултатен в гостуванията си, като пет от последните шест за завършили с над 2.5 гола. Те също така са отбелязали поне по два гола срещу Ливърпул в пет от последните шест сблъсъка и ще се опитат да продължат тази тенденция.

Срещите между двата тима почти винаги са доста резултатни и няма причина и тази да не е такава. Предишните две са завършили съответно 3:3 и 3:4 в полза на Ливърпул. Очакваме попадения и от двата отбора и над 2.5 гола в двубоя.

1) бет365:   1,66

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *