Челси – Манчестър Юнайтед: прогноза „1“

Челси посреща Манчестър Юнайтед на стадион Стамфорд Бридж в понеделник от 21:45. Срещата е от четвъртфиналите за ФА Къп и ще бъде предавана директно по Диема спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Пътят на Челси до тази фаза на турнира беше лесен и без особени проблеми. Те имаха три двубоя до този момент, като отбелязаха 10 и допуснаха едва 1 гол. „Сините“ са лидер в класирането на Английската висша лига с конфортна преднина от 10 точки. Отбора се намира в топ форма и има осемнадесет победи в последните си двадесет и един сблъсъка във всички турнири. На Стамфорд Бридж в последните шестнадесет мача са спечелили петнадесет.

Манчестър Юнайтед също нямаше особени затруднения. Те победиха Рединг, Уигън и Блекбърн и също като своя опонент отбелязаха 10 и допуснаха 1 гол. Отбора се намира на 6-то място в лигата, като за последните десет сблъсъка е спечелил седем и завършил наравно три. Манчестър има натоварен график, като последния двубой бе за Лига Европа в четвъртък и завърши наравно 1:1.

Челси имаше цяла седмица да се подготви за двубоя и ще разчита на най-доброто, с което разполага. Манчестър Юнайтед имаше тежък мач в четвъртък и реванша е след три дни. Също така основният им реализатор Златан Ибрахимович няма да вземе участие поради наказание. Очакваме победа за домакините и под 2.5 гола в сблъсъка.

1) бет365:   1,75

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *