Далас Маверикс – Голдън Стейт Уориърс: прогноза „2“

Далас Маверикс посреща Голдън Стейт Уориърс на Америкън Еърлайнс Сентър в сряда от 02:30. Двубоят е за място в плейофите в НБА на Западната конференция.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Далас Маверикс заема 10-то място с 30 победи и 39 загуби. Отбора значително подобри представянето си от началото на сезона, особено в нападение и има реален шанс да е сред първите осем, което им дава право на участие в плейофите. В последните десет срещи тима има шест победи и четири загуби. Като домакини са с положителен баланс, но Дирк Новицки, Харисън Барнс и компания ще трябва да покажат най-доброто от себе си ако искат да имат дори минмален шанс за победа.

Голдън Стейт Уориърс заема 1-во място с 56 победи и 14 загуби. За трета поредна година тима има най-големи шансове да стане шампион и разбира се да спечели Западната конференция преди това. Уориърс успяват да отбележат по 116 точки средно на мач, а допускат едва 104. Като гости са втори по ефективност след Сан Антонио Спърс с 27 победи и 10 загуби.

Най-интересното в срещата ще бъде съперничеството между двамата братя Стивън Къри и Сет Къри. Очакваме втора лесна победа за гостите след отличното им представяне вчера срещу Оклахома Сити Тъндър.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *