Лестър – Стоук Сити: прогноза „1“

Лестър посреща Стоук Сити на Кинг Пауър Стейдиъм в събота от 17:00. Мачът е от тридесетия кръг на Английската висша лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Лестър заема 15-то място с актив от 30 точки. Отбора записа четири поредни победи след смяната на Клаудио Раниери и все повече изглежда, че решението е било правилно. Те победиха Ливърпул и Хъл Сити вкъщи с по 3:1, след което отстраниха Севиля с 2:0 и продължават напред в Шампионска Лига. Тима се отдалечи от зоната на изпадащите и сега ще играе със самочувствие и разбира се по-спокойно.

Стоук Сити от друга страна са на 9-та позиция с 36 точки след двадесет и девет изиграни срещи. Отбора е напред в класирането на Английската висша лига, но това определено се дължи на формата им на Британия Стейдиъм. Тима е спечелил веднъж в последните си седем гостувания и то срещу най-слабия тим на Съндърланд. Те са допуснали седемнадесет гола в тези двубои, като не са успели да се разпишат в последните три от тях.

Лестър спечели последните си срещи, като отбеляза минимум два гола, а в повечето случаи дори три. Това определено не е добра новина за колебливата защита на Стоук Сити и очакваме нова победа за домакините и над 2.5 гола в двубоя.

1) бет365:   2,00

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *