Евъртън – Уотфорд: прогноза „1“

Евъртън посреща Уотфорд на стадион Гудисън Парк в петък от 21:45. Мачът е от тридесет и седмия кръг на английската Висша лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук
Евъртън заема 7-то място с актив от 58 точки след тридесет и шест изиграни мача. Отбора е в серия от три двубоя без победа, като загуби гостуването си срещу Суонзи с 0:1 в последния кръг. Все пак тима ще играе в Лига Европа през следващия сезон и това се дължи на отличното им представяне на Гудисън Парк. Пред собствена публика имат дванадесет победи, четири равенства и само две загуби, като са отбелязали четиридесет и един и са допуснали шестнадесет гола.
Уотфорд са на 15-та позиция с актив от 40 точки. Отбора ще запази елитния си статут и през следващия сезон, което е напълно достатъчно с оглед на представянето им. Те са в серия от пет поредни загуби далече от дома и не са успели да се разпишат нито веднъж в тези срещи, като са допуснали дванадесет гола.
Евъртън е по-добрия от двата отбора и има предимството да играе пред собствена публика. Очакваме лесна победа за домакините и под 2.5 гола в срещата.
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *