Чили – Германия: прогноза „Шампион – Германия“

Чили посреща Германия на стадион Санкт Петербург в неделя от 21:00 в град Санкт Петербург. Това е финала за купата на конфедерацията в Русия 2017 и ще бъде предавана директно по БНТ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Чили завърши на 2-ра позиция в група „B“ с актив от 5 точки след три изиграниа мача. В полуфиналната среща завършиха наравно в редовното време срещу Португалия и успяха да ги отстранят след изпълнение на дузпи. Средната възраст на тима е 29 години, което ги прави най-опитния състав, но това не даде никакво предимство на европейския шампион. Чили разполага с отлични изпълнители и не случайно печели Копа Америка два последователни пъти.
Германия от друга страна завърши на 1-во място в група „B“ с актив от 7 точки. Отбора продължи напред след две победи и равенство, като отбеляза седем и допусна четири гола. На полуфинала отстраниха Мексико с резултат 4:1. Световните шампиони са в серия от четиринадесет мача без загуба и със сигурност този турнир е добра подготовка за защита на титлата.
Двата отбора се срещнаха в груповата фаза, като двубоя завърши при равен резултат 1:1. Юлиан Дракслер, Джошуа Кимих и компания ще се опитат да измъкнат победата без да се стига до дузпи, където опита на Чили ще окаже сериозно влияние. Очакваме победа за Германия и под 2.5 гола в сблъсъка.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *