Бохемианс – Дъндолк: прогноза „2“

Бохемианс посреща Дъндолк на стадион Дейлимаунт Парк в сряда, 5 юли от 21:45. Мачът е от двадесет и първия кръг на Ирландска висша лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Бохемианс се намира на 7-мо място с актив от двадесет и шест точки след деветнадесет изиграни мача. Отбора се намира в добра форма и има две изиграни срещи по-малко, като след изиграването им може да се изкачат на по-горна позиция. Те са в средата на таблицата, далече от лидерите в класирането, както и от зоната на изпадащите.

Дъндолк от друга страна заема 2-ро място с актив от 43 точки. Отбора се намира в страхотна форма и е в серия от четири поредни победи, в които е отбелязал петнадесет гола и не е допуснал нито един. Те играят атакуващ футбол и побеждават с лекота, но разликата с лидера в класирането Корк Сити изглежда непреодолима към този момент. Все пак тима ще даде всичко от себе си и ще чака грешки от противника.

Бохемианс има домакинско предимство, но това няма да бъде достатъчно в този сблъсък. Очакваме много голове, като и двата отбора ще успеят да отбележат, както и нови три точки и пета поредна победа за тима на Дъндолк.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *