Liverpool – Arsenal: прогноза „над 2.5“

Ливърпул приема Арсенал на стадион Анфийлд в неделя от 18:00. Мачът е от третия кръг на английската Висша лига и ще бъде предаван директно по Диема спорт 2
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Не пропускайте да вземете 5 лв БЕЗ ДЕПОЗИТ в www.winbet.com за залог или игра в казино. Повече: ТУК.

Ливърпул заема 7-мо място с актив от 4 точки след два изиграни мача. Отбора записа едно равенство срещу Уотфорд 3:3 и победа над Кристъл Палас. Седмицата за тях започна отлично след втория успех над Хофенхайм, този път с 4:2 и общ резултат 6:3 и се класираха за групите на Шампионска Лига. Проблемите в защита за Юрген Клоп са очевидни, като са допуснали седем гола за четири двубоя. За техен късмет разполагат с отлично нападение в лицето на Садио Мане, Фирмино и Стъридж.

Арсенал от друга страна са на 11-та позиция с 3 точки. Отбора има победа над Лестър с 4:3 и минимална загуба от Стоук Сити с 1:0. Артилеристите нямат на-добрата статистика, що се отнася до гостуванията си, но са успели да се разпишат в шестнадесет от последните си деветнадесет сблъсъка във всички турнири. Лоран Кошчелни и Алексис Санчес се завръщат в игра и ще допринесат много в атакуващ план за Арсен Венгер.

Сблъсъците между тези два отбора са много резултатни и факта, че има 35 гола в последните осем двубоя във всички турнири го доказва. В повечето от тях дори има по четири гола, като и двата тима успяват да се разпишат. Очакваме нов голов спектакъл и разбира се над 2.5 гола.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *