Наполи – Милан: прогноза „1/1“

Наполи е домакин на Милан на стадион Сан Паоло в събота от 21:45. Мачът е от тринадесетия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Наполи е лидер във временното класиране на Италия с актив от 32 точки след дванадесет изиграни мача. Отбора е без поражение в Серия А с десет победи и едва две равенства и впечетляваща голова разлика 32:8. Ювентус и Интер са другите два претендента за титлата, затова сблъсъците пред собствена публика са задължително трябва да бъдат превръщани в три точки. Титулярите имаха достатъчно време за почивка и само Аркадиуш Милик е контузен, което означава сериозни проблеми за „росонерите“.

Милан се намира на 7-ма позиция с актив от 19 точки. Отбора е непостоянен, като има равенство между победи и загуби и голова разлика 18:16. В гостуванията си, особено срещу силните клубове имат единствено поражения и дори равенство тук би било огромна изненада.

Домакините се намират в много по-добра форма, а и имат сериозно предимство що се отнася до преките двубои през последните години, четири победи и едно равенство в последните пет. Очакваме над 2.5 гола и победа за Наполи над Милан.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *