Севиля – Ливърпул: прогноза „над 2.5“

Севиля приема Ливърпул на стадион Рамон Санчес Писхуан във вторник от 21:45. Това е петата среща от груповата фаза на Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Севиля заема 2-ро място с актив от 7 точки след четири изиграни мача. Aндалусийците имат нужда от още точки за да са сигурни, че ще продължат напред в турнира. Предимство за тима е, че ще играят пред своите фенове и нямат проблеми с контузии. Също така се намират в добра форма, като са спечелили четири и са загубили един от последните си пет двубоя и той е срещу Барселона. Отбелязали са 10 попадения и са допуснали 4.

Ливърпул са лидер в група „Е“ с 8 точки. Това не означава, че мястото им напред в турнира Шампионска Лига е гарантирано, но ако продължат с доброто си представяне със сигурност ще успеят. В последните си пет двубоя също като своя опоенент имат  4 победи и 1 поражение и всички са с над 2.5 гола.

Първия сблъсък на Анфийлд завърши без победител при резултат 2:2. Очакваме попадения и от двата тима победа за Севиля, заради предимството да играят на Рамон Санчес Писхуан, както и над 2.5 гола в срещата.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *