Каляри – Интер: прогноза „2“

Каляри е домакин на Интер на стадион Сант Елия в събота от 21:45. Мачът е от четиридесетия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Каляри се намира на 13-та позиция с актив от 15 точки след тринадесет изиграни мача. Сардинците постигнаха три победи и едно поражение в последните си четири двубоя, което ги отдалечи достатъчно от зоната на изпадащите. Въпреки това успехите са над Удинезе, Верона и Беневенто, а това са най-слабите тимове в Серия А. Отбора играе колебливо пред собствена публика,а преди тези победи бе в поредица от пет загуби.
Интер заедно с тима на Наполи не са допуснали нито едно поражение в Серия А. Този сезон има поне четири отбора, които се борят за титлата и всяка победа ще има огромно значение. Нерадзурите имат 33 точки, само две по-малко от „Небесно-сините“, но ако Мауро Икарди и Иван Перишич продължат с отличното си представяне и да бележат голове, тимовете от долната половина на таблицата нямат никакви шансове.
Интер едва ли ще има проблеми с една от най-слабите защити в първенството. Очакваме победа за гостите над Каляри и над 2.5 гола в този сблъсък.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *