Хъдърсфийлд – Манчестър Сити: прогноза „2/2“

Хъдърсфийлд приема Манчестър Сити на стадион Джон Смитс в неделя от 18:00. Мачът е от тринадесетия кръг на английската Висша лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Хъдърсфийлд се намира в средата на таблицата с актив от 15 точки след дванадесет изиграни мача. Това е дебютния сезон на отбора в английската Висша лига и за новак се представят много добре. Успяха да победят „Червените дяволи“ с 2:1 и сега посрещат другия гранд от Манчестър. Въпреки това загубиха от Борнемут с 4:0 и от Ливърпул с 3:0, а сега им предстой най-голямото предизвикателство през сезона.

Манчестър Сити е лидер с преднина от 5 точки и мач по-малко от градския си съперник. Отбора няма нито едно поражение във всички турнири през този сезон, като имат седемнадесет победи и едно равенство, а при победа тук ще са с най-голям точков актив от създаването на английската Висша Лига. В Шампионска Лига също са безпогрешни и със сигурност ще бъдат на 1-ва позиция в група „F“.

Заради доброто представяне на Хъдърсфийлд на Джон Смитс очакваме да отбележат попадение, но не и да спрат серията на гостите. Победа за Манчестър Сити и над 2.5 гола.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *