Майнц – Дортмунд: прогноза „над 2.5“

Майнц 05 приема Борусия Дортмунд на Кофейс Арена във вторник от 21:30. Това е мач от шестнадесетия кръг на германската Първа Бундеслига и ще бъде предаван директно по Евроспорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Майнц 05 едва успя да се спаси през миналия сезон, като имаше равен брой точки с тимовете от зоната на изпадащите. Сега отбора се намира на 14-то място с актив от 16 точки след петнадесет изиграни мача. Те не са подобрили представянето си и отново ще се борят за своето оцеляване. Майнц е с втората най-слаба защита , като са допуснали 24 гола, а за този сблъсък няма да вземат участие титулярния вратат и двамата централни защитници.

Борусия Дортмунд заемат 8-ма позиция с актив от 22 точки. Отбора се намира в слаба спортна форма и няма успех в девет последователни двубоя, като са записали шест поражения и три равенства. Основната причина за лошото представяне е, че повече от половината титлуляри са контузени. Въпреки това са най-ефективни в нападение с 35 гола, но не са запазили вратата си суха в последните петнадесет срещи и това също оказва негативно влияние върху представянето им.

И двата отбора са ефективни в атака и слаби в защита. Очакваме Борусия Дортмунд все пак да вземе победата над Майнц 05, както и над 2.5 гола в този мач от шестнадесетия кръг на германската Първа Бундеслига

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *