Реал Сосиедад – Барселона: прогноза „2“

Реал Сосиедад приема Барселона на Аноета в неделя от 21:45. Това е мач от деветнадесетия кръг на испанската Ла Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Реал Сосиедад се намира на 13-та позиция с актив от 23 точки след осемнадесет изиграни мача. Отбора има само една победа, две равенства и пет загуби в последните си осем двубоя във всички турнири. Тима на Еузебио отпадна от третодивизионния Лерида за купата на Испания и напрежението върху треньора е осезаемо. Добрата новина е, че традиционно играят добре срещу сегаяния си опонент пред собствена публика и имаха цяла седмица за подготовка.

Барселона е лидер в класирането на Ла Лига с актив от 48 точки, пет пред втория Атлетико Мадрид и цели шестнадесет пред вечния съперник Реал Мадрид. До този момент имат петнадесет победи, три равенства и нула загуби в първенството и също така завършиха начело на група „D“ в Шампионска Лига без поражение. „Каталунците“ се намират в отлична форма и без Неймар са с най-ефективното нападение, отбелязало 48 гола, а в защита са допуснали едва 7 попадения.

Разликата в класата между двата отбора, както и моментната форма са в полза на гостите. Очакваме Барселона да победи Реал Сосиедад и над 2.5 гола в този сблъсък.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *