Монако – Ница: прогноза „1“

Монако се изправя срещу Ница на стадион Стад Луи II във вторник от 22:00. Мачът е от двадесет и първия кръг на френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Диема Спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Монако заема 2-ра позиция с актив от 42 точки след двадесет изиграни мача. Шампиона на Франция се намира в добра форма, но едва ли ще успее да защити титлата си, защото Пари Сен Жермен имат единадесет точки преднина и са направили една единствена грешка до този момент. Въпреки това „Червено-белите“ са отличен домакин с осем победи, едно равенство и една загуба, именно от лидера в класирането. В тези сблъсъцк са отбелязали двадесет и осем гола и са допуснали едва девет.

Ница се намира на 6-то място с тридесет точки. Те допускат попадение във почти всеки двубой, като за тим в първата шестица защитата им е неефективна с двадесет и девет допуснати попадения. Далече от дома имат три победи, две равенства и четири загуби, като са им отбелязали двойно повече голове, отколкото те са успели.

Домакинското предимство и по-добрата спортна форма ще бъдат решаващи в този мач. Очакваме победа за Монако над Ница в двадесет и първия кръг на френската Лига 1.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *