Дижон – Рен: прогноза „1“

Дижон се изправя срещу Рен на стадион Гастон Жерар в петък от 21:45. Мачът е от двадесет и тертия кръг на френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Диема Спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Дижон заема 14-то място с актив от 25 точки след двадесет и две изиграни срещи. Отбора е само на три точки от зоната на изпадащите и това се дължи главно на слабото им представяне през новата календарна година. Те са най-слабия гост в Лига 1, а четири от последните им пет двубоя бяха гостувания. Пред собствена публика обаче са съвсем друг тим с пет успеха и равенство в последните шест, а в три от тях са отбелязали хеттрик.

Рен заема 8-ма позиция с актив от 31 точки. Въпреки контузията на най-креативния футболист в отбора Вахби Хазри те успяха да запишат две поредни победи срещу Лил и Анже. Все пак това са тимове, които се намират в зоната на изпадащите, а Рен играе колебливо далече от Стад Рут де Лориен.

Дижон е домакински отбор и разчита главно на тези сблъсъци за да печели точки. Очакваме и двата тима да успеят да отбележат поне по едно попадение. Домакините ще победят Рен и ще има над 2.5 гола в двубоя.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *