Киево – Ювентус: прогноза „2/2“

Киево е домакин на Ювентус на стадион Сант Елия в събота от 21:45. Мачът е от двадесет и втория кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Киево е в серия от осем поредни двубоя без успех и сега се изправя срещу миналогодишния шампион и основен претендент за титлата. Отбора има шест загуби и две равенства в тези сблъсъци. Основния реализатор на тима Роберто Инглесе е контузен, а защитата им е една от най-слабите в първенството с 37 допуснати попадения.

Ювентус от друга страна са на 2-ра позиция с актив от 53 точки след двадесет и един изиграни мача. Отбора е в серия от седем поредни победи, в които са отбелязали тринадесет попадения и са допуснали едва едно. Гостите имат най-резултатното нападение в Серия А и са едва на една точка зад Наполи, затова имат нужда от победи за да запазят титлата си.

Ювентус има огромно предимство в директните двубои, като са спечелили последните четири срещу Киево. Разликата в класите и моментната форма са в полза на гостите и очакваме лесна и резултатна победа за тях.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *