Страсбург – Монако: прогноза „2“

Страсбург се изправя срещу Монако на Стад дьо ла Мейно в петък от 21:45. Мачът е от двадесет и дешетия кръг на френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Страсбург се намира на 15-та позиция с актив от 31 точки след двадесет и осем изиграни мача в Лига 1. Отбора се намриа в слаба форма и лоша серия, като са застрашени от изпадане със само три точки над зоната на изпадащите. Тима има шансове да остане в елита и да не се върне в Лига 2 в рамките на един сезон и за целта трябва да печели двубоите си срещу преките конкуренти, а именно предстоящите мачове с Анже, Мец и Тулуза.

Монако е настоящия шампион на Франция, но заради отличното представяне на ПСЖ в първенството ще се стремят да запазят 2-ро място, на което са в момента и да играят в Шампионска Лига догодина. Червено-белите са в отлична серия от пет победи, две равенства и нула загуби в последните си седем срещи. Отбора не участва в други турнири и ще фокусира цялото си внимание в това да финишира преди Марсилия.

Разликата в класите е огрмона и е в полза на гостите. Очакваме Монако да победи Страсбург с разлика и да има над 2.5 попадения в този мач от двадесет и дешетия кръг на френската Лига 1.

1) Бетфеър:   1,70

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *