Челси – Кристъл Палас: прогноза „над 2.5“

Челси приема Кристъл Палас на стадион Стамфорд Бридж в събота, 10 март от 19:30. Мачът е от тридесетия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Челси заема 5-то място с актив от 53 точки след двадесет и девет изиграни мача. Сините са с две последователни загуби от двата манчестърски гранда в първенството и сега имат отлична възможност да се върнат на победния път и да продължат спора с Тотнъм за 4-то място. Осем от последните десет двубоя на тима на Антонио Конте са с над 2.5 гола, а като се има предвид възможността да пропуснат участие в Шампионска Лига успеха е задължителен.

Кристъл Палас е на 18-та позиция с актив от 27 точки. Отбора се намира в зоната на изпадащите и в серия от шест мача без победа, като две са равенства и четири са поражения. Въпреки това тима има шансове да се измъкне от тази ситуация и да се спаси, защото много тимове са само с една или две точки над тях. Те нямат проблеми с това да бележат голове, но в защита са в топ 3 на най-слабо представящите се отбори.

Челси има нужда от точките за да запази шанса си за Шампионска Лига жив, докато Кристъл Палас за да остане в английската Висша Лига още един сезон. Очакваме победа за много по-силния тим на домакините и над 2.5 гола в този сблъсък.

1) Бетфеър:   1,70

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *