Бешикташ – Байерн Мюнхен: прогноза „2“

Бешикташ приема Байерн Мюнхен на стадион Водафон Арена в Истанбул, Турция в сряда от 19:00. Това е втората осминафинална среща в Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Първия двубой на стадион Алианц Арена завърши с победа за немския тим с 5:0.

Бешикташ завърши на 1-во място в група „G“, но имаше нещастието да се изправи срещу един от колосите в европейския футбол и загуби шансовете си да играе на 1/4-финал в Шампионска Лига още в първата среща. След тази разгромна загуба на Черните орли те записаха три успеха и равенство. Тима има шанс да спечели купата на Турция, като във втората полуфинална среща ще играе срещу Фенербахче. Също така се борят за титлата в първенството, където заемат 2-ро място със само 3 точки зад Галатасарай. С две думи имат много по-важни предстоящи срещи от тази, на която едва ли ще обърнат голямо внимание.

Байерн Мюнхен от друга страна са в невероятна спортна форма. Баварците нямат поражение в деветнадесет последователни сблъсъка, като са спечелили осемнадесет от тях. Отбора е сигурен шампион в немската Бундеслига с преднина от 20 точки пред Шалке и ще може да се фокусира изцяло в този турнир. Далече от дома имат седем поредни победи и голова разлика 19:2.

Бешикташ има домакинско предимство и сигурно ще успее да се разпише и да зарадва своите фенове, но едва ли ще има сили да спечели мача. Очакваме победа за Байерн Мюнхен и над 2.5 гола в този двубой.

1) Бетфеър:   1,53

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *