Арсенал – Милан: прогноза „над 2.5“

Арсенал приема Милан на стадион Емирейтс в Англия . Двубоят между двата тима е на 15 март в четвъртък от 22:05. Това е втората среща от общо две в осминафиналите на Лига Европа.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Първия двубой на стадион Сан Сиро завърши с победа за английския тим с 2:0.

Арсенал заема 6-то място в английската Висша Лига и няма шансове за топ 4, така че единствената им възможност за Шампионска Лига през следващия сезон е да спечелят този турнир. Също така Лига Европа е единствената надежда за тима на Арсен Венгер за трофей и запазването му на поста. Добрата новина е, че имат солидна преднина от два гола на чужд терен и не са допуснали попадение в последните си две срещи.

Милан от друга страна има само едно поражение през 2018 година и то е именно срещу артилеристите. Росонерите се намират в добра форма и са на 6-та позиция в Серия А, но за разлика от своя опонент могат да се класират в топ 4 при добро стечение на обстоятелствата, защото разликата е само шест точки. Под ръководството на Дженаро Гатузо отбора много рядко пропуска да се разпише и сега въпреки негативния резултат ще се опитат да зарадват феновете си и да отбележат гол, а защо не и да продължат напред.

Безспорно най-интересния 1/8-финал в Лига Европа тази година. Двата тима са се срещали шест пъти и статистиката е равностойна. Милан е отбелязал попадение в последните си девет гостувания във всички турнири. а Арсенал определено не е най-силен в защита. Очакваме интересен и резултатен сблъсък и над 2.5 гола, като домакините ще продължат напред.

1) Бетфеър:   1,75

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *