Малага – Реал Мадрид: прогноза „над 2.5“

Малага приема Реал Мадрид на стадион Ла Росаледа в неделя от 21:45. Това е мач от тридесет и втория кръг на испанската Ла Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Малага се намира на последното 20-то място с актив от едва 17 точки след тридесет и един изиграни кръга. Отбора постигна успех над Виляреал с 1:0 в последния си домакински двубой, но това е единствената им победа в последните им двадесет мача във всички турнири, като тринадесет от тях са поражения. Загубата от Депортиво Ла Коруня, които са им конкурент за оцеляването в Ла Лига в последния кръг обаче сложи край дори на надеждите им и сега дори феновете им се надяват сезона да свърши по-бързо.

Реал Мадрид трудно, но все пак успя да отстрани Ювентус и да се класира за полуфинала на Шампионска Лига. В първенството, както и в Европа без този мач белия балет се представя отлично и печели своите срещи, като почти всички са с над 2.5 гола. Далече от дома имат едва едно поражение от Еспаньол и едва ли сега ще бъде второто.

Ясно е че гостите ще контолират изцяло този сблъсък от първия до последния съдийски сигнал. Очакваме лесна и многорезултатна победа за Реал Мадрид над Малага и над 2.5 гола в тридесет и втория кръг на испанската Ла Лига.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *