Аячо – Тулуза: прогноза „1“

Аячо и Тулуза ще премерят сили на стадион Франсоа Коти в сряда от 21:45. Това е първия плейофен мач за място във френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Аячо изпадна от Лига 1 през сезон 2013/14 и след три сезона в Лига 2 има добра възможност да се върне в елитния ешалон на френския футбол. Отбора завърши на 3-то място, като основна заслуга затова има представянето им пред собствена публика. Те записаха четиринадесет победи, две равенства и едва три загуби и голова разлика 36:18. Вече успяха да се справят с Льо Авър по пътя си и опрделено се намират в добра форма.

Тулуза от друга страна на два пъти завърши точно над зоната на изпадащите през последните сезони, но през тази кампания не успяха да се измъкнат. Отбора е допуснал повече загуби, отколкото победи и равенства общо и е един от най-слабите тимове далече от дома.

Победителят ще се реши след две срещи и разменено гостуване, а домакина ще има огромно предимство във всеки сблъсък. Очакваме и двата тима да се разпишат и Аячо да вземе успех над Тулуза, както и да има над 2.5 гола.

1) Бетфеър:   2,85

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *