Франция – Перу: прогноза „1“

Франция приема Перу на стадион Екатеринбург в едноименния град в четвъртък от 18:00. Това е втората среща от група С на Световното първенство в Русия 2018 и ще бъде предавана директно по БНТ 1 HD.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Франция взе трите точки в първия си двубой при победата над Австралия с 2:1. Въпреки това звездния тим на Дидие Дешан не впечатли в представянето си. „Петлите“ дори не са успели да спечелят пет от последните си седем откриващи срещи в големите турнири, но след това значително подобряват представянето си. Тима има проблеми в защита, но не и в нападение, а при успех тук ще си осигурят 1-во място в група С, както и ще зарадват многобройните си фенове.

Перу изигра първия си двубой на Световното първенство от 1982 година насам и го загуби от непретенциозния тим на Дания с 1:0. Тима изтърва дузпа, но заслужаваше поне точка заради сърцатата си игра и многото положения, които успяха да създадат. Те са успели да се разпишат в пет от последните си седем срещи във всички турнири и дори да не успеят да се класират сред последните 16 отбора ще се борят докрай.

Опита и потенциала на футболистите на Франция е много по-голям от този на Перу. Очакваме и двата тима да успеят да се разпишат и символичните домакини да вземат успеха, както и да има над 2.5 гола в сблъсъка.

1) Бетфеър:   1,63

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *