Стярнан – Копенхаген: прогноза „2“

Стярнан приема Копенхаген на едноименния стадион Стьорнювьолюр в Гардабайр, Исландия. Двубоят между двата тима е на 26 юли в четвъртък от 22:00. Това е първата среща от общо две в 1/4-финалите за влизане в групите на на Лига Европа.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Стярнан заема 2-ро място в исландската Урвалсдейлд и ще се бори за титлата този сезон, но групите в Лига Европа изглеждат непостижима цел с оглед на състава, с който разполагат. Отбора отстрани Нъме Калю от Естония в 1/8-финалите, като сега се изправя пред много по-сериозен опонент. Те са в серия от две поредни загуби, като добрата новина е, че нямат проблеми с контузени и наказани футболисти в състава си.

Копенхаген играе в много по-силно първенство и от резултатите им личи, че нямат проблеми да бележат голове. Тима отстрани Куопио ПС в в 1/8-финалната фаза, а в последния си мач в първенството победи Хобро с класическото 3:0. Отбора игра в Шампионска Лига през миналия сезон и е в серия от три поредни успеха във всички турнири далече от дома, така че всичко освен победа би било изненада.

Двата тима не са се срещали до този момент, като Копенхаген е с класи над своя опонент. Очакваме Стярнан да загуби и да има над 2.5 гола в първата среща от общо две в 1/4-финалите за влизане в групите на на Лига Европа.

1) Бетфеър:   1,75

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *