ПСЖ – Атлетико Мадрид: прогноза „2“

Пари Сен Жермен и Атлетико Мадрид ще премерят сили на националния стадион на Сингапур в понеделник от 14:30 на обяд. Това е втората среща и за двата клуба в купата на Шампионите и ще бъде добра предсезонна подготовка.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Пари Сен Жермен има два изиграни мача в турнира до този момент и се намира на последното място. Парижани загубиха от Байерн Мюнхен с 3:1, а след това от Арсенал с 5:1. Това е трета поредна загубва във всички надпревари и също така ясно си личи, че не взимат участието си тук сериозно. Тима дава шанс на много млади момчета, които никога не са взимали участие в двубой до този момент.

Атлетико Мадрид от друга страна е в серия от пет мача без загуба във всички турнири, като четири от тях са победи. Тима надигра Арсенал с 2:1 след изпълнение на дузпи и сега ще търси втори успех. Дюшекчиите под ръководството на Диего Симеоне запазиха звездите си и направиха добри трансфери, които ще им помогнат да подобрят представянето си в Европа, както и в Ла Лига.

И двата отбора разполагат с много добри футболисти и играят на високо ниво през последните години, но отношението им към този турнир е различно. Затова очакваме Атлетико Мадрид да победи Пари Сен Жермен в този двубой от купата на Шампионите.

1) Бетфеър:   2,30

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *