МОЛ Види – АЕК Атина: прогноза „2“

МОЛ Види приема АЕК Атина на стадион Групама в Унгария. Двубоят между двата тима е на 22 август в сряда от 22:00. Това е първата среща от общо две във финалите за влизане в групите на Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

МОЛ Види отстрани Дюделанж, Лудогорец и Малмьо за да стигне до финала, но орпеделно не го направи убедително. Тима записа четири равенства и две победи с минимална разлика от един гол. Отбора се надява да е първия унгарски клуб от осем години насам, който ще успее да достигне до груповата фаза на Шампионска Лига, но ще им бъде трудно, защото няма да играят на собствения си стадион и също така нямат достатъчно опит, като своя конкурент в европейските турнири.

АЕК Атина спечели титлата в Гърция от 23 години насам под ръководството на Маноло Хименес. Жълто-черните загубиха само две срещи в този период. Тима победи Селтик в полуфиналите и сега ги очаква много по-лесна задача. Отбора няма проблеми с контузени играчи и запази основните си звезди, така че към тях има големи очаквания в Европа през този сезон, както и в първенството.

Разликата в класите и опита в европейските турнири е в полза на АЕК. МОЛ Види дори няма да играе в Секешфехервар, което означава че губят и домакинското си предимство. Очакваме победа за гостите и под 2.5 гола в във финалите за влизане в групите на Шампионска Лига.

1) Бетфеър:   2,20

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *