Италия – Полша: прогноза „1“

Италия и Полша се изправят един срещу друг на стадион Ренато Дал’Ара в Болоня в петък от 21:45. Това е първата среща от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Италия не успя да се класира на Световното първенство 2018 и сега ще се опитат да не повтарят тази грешка и да участват на европейското след две години. Бившият наставник на Манчестър Сити, Роберто Манчини пое Адзурите по-рано през тази години и прави много промени за да станат отново световна сила. Тима разполага с много добри индивидуалности и показва значително подобрение на играта, въпреки че спечели само една от последните си пет срещи.

Полша от друга страна игра на Световното, но разочарова с представянето си като бяха надиграни от Сенегал и Колумбия и по този начин не успяха да прескочат груповата фаза. Успяха да победят Япония, но не и да я надиграят, а Левандовски дори не успя да се разпише. 

Домакинското предимство ще окаже сериозно влияние и ще помогне на Италия да вземе успеха. Очакваме Полша да играе равностойно, но в крайна сметка да загуби в първата среща от група А на УЕФА Лига на нациите.

1) Бетфеър:   1,73

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *