ПАОК – Челси: прогноза „2“

ПАОК приема Челси на стадион Тумба в град Солун, Гърция. Двубоят между двата тима е на 20 септември в четвъртък от 19:55. Това е първата среща в група L на Лига Европа и ще бъде предавана директно по БНТ 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

ПАОК се намира в добра форма и е с актив от три победи след три изиграни мача в гръцката Супер Лига. Отбора надигра Базел и Спартак Москва, като загуби финала за влизане в групите на Шампионска Лига от Бенфика и по този начин се класира за този турнир. Черно-белите са редовен участник в тази фаза на Лига Европа и загубата от португалския тим е единствена в последните им десет двубоя във всички турнири, което им дава добри шансове да продължат напред.

Челси под ръководството на Маурицио Сари постига завидни резултати и има 100% успеваемост. Сините смазаха Кардиф в последния кръг на английската Висша Лига с 4:1 и заедно с Ливърпул и Манчестър Сити са основни претенденти за спечелването на най-оспорваното европейско първенство. Най-вероятно ще има ротации в състава за този турнир, но отбора разполага с достатъчно потенциал и добри играчи за да спечели, както тази среща, така и Лига Европа.

И двата отбора са в добра форма, но разликата в първенствата им е огромна. Очакваме Челси да надиграе ПАОК и да има над 2.5 гола в първия сблъсък от група L.

1) Бетфеър:   1,70

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *